Pure Beauty staat voor een goed gevoel van binnen en een stralende look van buiten. Samen met onze Schoonheidsspecialist werkt u aan het balans van een goede huidverzorging en behouden van de juiste huidconditie.

Voor iedereen, die persoonlijke verzorging ziet als onderdeel van hun dagelijks leven, hebben wij een speciaal afgestemd pakket aan behandelingen en producten.

Omdat elke persoon verschild van huidtype, zullen wij altijd starten met een huidanalyse. Samen met de persoonlijke wensen en deze analyse stellen wij een behandelplan op. Onze schoonheidsspecialiste Fleur helpt je hier graag bij en kan je precies vertellen welke facial het meest geschikt is voor je huidtype.

Zo bieden wij diverse behandelingen:

Gezichtsbehandeling Basis

Deze behandeling bestaat uit:

⁃             Reiniging gelaat

⁃             Exfoliant

⁃             Onzuiverheden verwijderen

⁃             Masker

⁃             Dagverzorging

Gezichtsbehandeling Relaxation

Deze behandeling bestaat uit:

⁃             Reiniging gelaat & decolleté

⁃             Exfoliant

⁃             Onzuiverheden verwijderen & epileren

⁃             Massage gelaat & decolleté

⁃             Masker

⁃             Dagverzorging

Pigment behandeling

Deze behandeling bestaat uit:

⁃             Reiniging

⁃             Exfoliant

⁃             Onzuiverheden verwijderen

⁃             2 stappen masker gericht op pigment

⁃             Dagverzorging

Acne behandeling

Omdat er geen standaardbehandeling voor acne bestaat, wordt de behandeling altijd aangepast naar de behoeften van jouw huid met het doel de mee-eters en ontstekingen te verminderen.

Deze behandeling bestaat uit:

⁃             Reiniging

⁃             Exfoliant

⁃             Onzuiverheden verwijderen

⁃             2 stappen masker gericht op acne

⁃             Dagverzorging

8 in 1 visuele microneedling

Deze behandeling duurt 40 minuten hierbij gebruiken wij producten van Alteya Organics & Belfida

Deze behandeling bestaat uit:

⁃             Reiniging d.m.v. apparaat

⁃             Exfolieeren d.m.v. apparaat

⁃             Visuele microneedling d.m.v. apparaat

⁃             Dagverzorging

8 in 1 visuele microneedling

Deze behandeling duurt 60 minuten en gebruiken wij producten van  Alteya Organics & Belfida

Deze behandeling bestaat uit:

⁃             reiniging d.m.v. apparaat

⁃             Exfolieren d.m.v. apparaat

⁃             Visuele microneedling

⁃             Insluizen aromatische oliën

⁃             Dagverzorging

Golden Treatment

Hierbij maken wij gebruiken wij producten van Alteya Organics producten & Belfida.

Deze behandeling bestaat uit:

⁃             reiniging d.m.v. apparaat

⁃             Exfolieren d.m.v. apparaat

⁃             Wenkbrauwen epileren

⁃             Goudmasker

⁃             Massage gelaat & decolleté

⁃             Dagverzorging

Maak een afspraak!

Bekijk tarieven

Welke merken gebruiken wij?

Alteya

Alteya Organics-producten worden gemaakt in een productiefaciliteit in de Bulgaarse Rose Valley. De belangrijkste ingrediënten van onze producten, de roos en lavendel die worden gebruikt in de gecertificeerde biologische Bulgaarse rozenolie, rozenwater, lavendelolie en lavendelwater worden gekweekt in de eigen geurige velden van Alteya.

Er is groeiend bewijs van de voordelen van organische ingrediënten en producten op het menselijk lichaam. Ingrediënten die door USDA biologisch zijn gecertificeerd, zijn 100% zuiver, bevatten geen residuen van bestrijdingsmiddelen en kunstmatige chemicaliën en zijn rijk aan energie. Wij geloven dat organische zorg de gezondere en betere keuze is voor iedereen.

Belfida Me-Candle

De BELFIDA ME-CANDLE COLLECTIE is samengesteld uit hoofdzakelijk natuurlijke boter soorten en pure essentiële oliën die allen specifieke gezonde & aromatherapeutische voordelen heeft ter bevordering van een vitale levensstijl. De collectie is opgedeeld in drie productthema’s dat we SENSUAL – PURIFYING en THERAPEUTIC noemen. Bekijk de collectie om de talrijke voordelen van elke BELFIDA ME-CANDLE te ontdekken.

ME-CANDLE betekent heel eenvoudig: “Een momentje voor uzelf en/of geliefde nemen!” Het is belangrijk in het leven om tenminste 5 à 10 minuten per dag even te ontvluchten aan alle stress en bezorgdheden en innerlijke rust te vinden. We leven allen in een hectisch drukke wereld met heel wat verwachtingen en deadlines om te beantwoorden. Even de tijd nemen om zichzelf te verwennen met een dagelijks welzijn skinfood ritueel zal zowel lichaam als geest voeden en uw batterijen opladen om er nadien weer volop voor te gaan.

Permanente make-up

Of beter gezegd ‘Semi Permanente make-up’

Permanente make-up word vaak vergeleken met tatoeëren. Dit is echter niet het geval.
Voor tatoeëren word inkt gebruikt en dit blijft voor altijd.. terwijl bij semi PMU gebruik gemaakt word van pigmenten. De pigmenten vervagen met de jaren door de verhoorning van de huid.

Dit is waarom ‘permanente make-up’ vervaagd en tatoeages niet.

Resultaat

Het mooiste resultaat ontstaat na 2 tot 3 behandelingen.

Na de 1ste behandeling zal de behandelde zone vrij donker zijn.. houd er rekening mee dat dit in de eerste dagen tot wel 60% afneemt. Dit doordat de huid het pigment zal ‘opruimen’.

Tussen de 4 en 6 weken zal er een ‘nabehandeling’ plaats vinden. In deze behandeling zal op nieuw pigment geplaatst worden en eventuele correcties aangebracht worden.

Een 3de behandeling is in de meeste gevallen niet nodig. Maar het kan voorkomen. Dan word er gekeken wat er nog gecorrigeerd kan en of er veel pigment is afgestoten.

Het beste resultaat word behaald als cliënt minimaal 6 weken geen sauna, zonnebank of zwembad bezoekt.

Verdoving

Permanente Make Up is NIET pijnloos. U kunt dit verdoven met een Lidocaïne-Prilocaïne crème. Deze crème kunt u bij uw huisarts op recept aanvragen.

U dient de te behandelen zone 1 uur van te voren in te smeren. Hierdoor trekt deze goed in en zal de zone goed verdoofd zijn bij aanvang van de behandeling.

LET OP: Verdoof uw oogleden niet thuis. Deze gaan hangen en als u dan nog moet rijden, kan dit voor gevaarlijke situatie zorgen. Kom wat eerder naar de salon en drink lekker een kopje koffie of thee tijdens het intrekken van de verdoving.

Voor wie is een Semi PMU mogelijk

Semi PMU is mogelijk voor iedereen die een basis make-up wilt.
Als jij je wenkbrauwen bijtekent of inkleurt, elke dag opnieuw… dan is het pigmenteren van wenkbrauwen misschien een idee..

Als jij altijd die sprekende oogopslag wilt, denk dan eens aan een lijntje om je ogen… scheelt je veel tijd met eyeliner in de morgen…

En zijn jouw lippen, net als bij vele niet vol of gelijk ?? Denk dat eens aan een lipcontour of een mooie shading..

In elk geval is er veel mogelijk om er altijd sprekend uit te zien in het gezicht…
Op ieder tijdstip of in welke situatie ook… je make-up zit goed…

De minimale leeftijd is 16 jaar mits er een wettelijke verzorger mee komt.

Voor wie is een Semi PMU NIET mogelijk?

Door sommige chronische of tijdelijke aandoening zal er geen behandeling plaats kunnen vinden.

Het is bij het aangaan van een ‘overeenkomst’ met de PMU-artiest wel erg belangrijk om eerlijk te zijn over je lichaam, ziektes en medicatie, dit kan namelijk voor complicaties zorgen.

Denk bijvoorbeeld aan het slikken van bloedverdunners. Doordat wij toch de huid openmaken is het van groot belang dat iemand niet aan de bloedverdunners zit. Ga ook nooit zelf dokteren als u toch graag behandelt wilt worden. Neem contact op met uw huisarts en overleg wat er voor u mogelijk is.

Of mensen met het Herpes virus. Als u dit niet meld of speciale medicatie haalt bij de huisarts, krijgt u zeker een reactie EN verspreiding door de naaldmodule.

Dit zijn maar enkele voorbeelden. Maar echt het kan grote gevolgen hebben. Wees daarom absoluut eerlijk. Onze PMU artiest werkt volgens de GGD richtlijnen en zal u er dan ook om vragen. Als u niet eerlijk antwoord en u krijgt complicaties zullen wij dus niet aansprakelijk zijn.

Nazorg

De nazorg van een PMU behandeling is erg belangrijk voor de kwaliteit van de behandeling. Kijk daarom op de Nazorginstructie PMU pagina voor alle informatie met betrekking tot de nazorg.

Wij (Nails & Jewels) zijn een GGD goedgekeurde salon.

GGD goedgekeurd

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op om te kijken naar jouw mogelijkheden.

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

Huidverbetering

Een gezonde huid in goede conditie heeft een mooie egale teint. Helaas hebben we met veel factoren te maken die een mooie huid in de weg staan. Het weer, stress, vermoeidheid en dergelijke invloeden verslechteren de huidconditie. Overmatige blootstelling aan de zon kan pigmentvlekken veroorzaken en de huid sneller doen verouderen. Een toename van kleine bloedvaatjes (teleangiëctastieën) in het gelaat wordt, ook wel couperose genoemd, kan de huid een onprettige rode kleur geven en actieve acne geeft een onrustig huidbeeld. Voor al deze verstoringen in de huid zijn er behandelingen die de huid weer herstellen en haar conditie en stralende teint weer terug geven.

Intelligente hydraterende verzorging

De huid intensief van vocht voorzien en verzorgen, dat is de grondgedachte achter onze hydraterende producten. Droge verwarmingslucht, airconditioners, zonnebaden of aanleg voor een droge huid leiden reeds op jonge leeftijd tot een sterk vochtverlies. Hydraterende producten gaan individueel op de behoeften van de droge huid en de vocht arme gemende huid in.

Vitaminen voor de huid

Vitaminen beschermen en versterken de weerstand van de gestreste huid tegen negatieve milieu-invloeden. In het bijzonder worden de vrije radicale geneutraliseerd, die voor de huidveroudering door licht verantwoordelijk zijn. Daarom voorkomen de schoonheidsvitaminen A, C en E voortijdige huidveroudering en verlenen de huid een stralend fris uiterlijk.

Anti-Aging

Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van “huidverjonging” en “huidverbetering”, oftewel “anti-aging”. Met een breed aanbod aan professionele methodes met als doel de huid te verjongen kunnen wij als specialist voor praktisch elk probleem een oplossing bieden. Door middel van vele huid behandelmethoden bekijken wij welke combinatie wij voor u kunnen maken op het gebied van “anti-aging” en “huidverjonging”. Hierbij kunt u denken aan anti-rimpel behandelingen, ouderdomsvlekken, beschadiging door uv-straling, verouderde huid, diepe rimpels, huidveroudering, verminderde huidelasticiteit en fijne lijntjes.

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

Wat is harsen?

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Harsen en waxen is hetzelfde. Behalve met echte bijenhars, kun je bijvoorbeeld ook ontharen met een “hars” die gemaakt is van suiker (Sugaring). Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Harde Hars

Deze wordt verwarmd en wordt vervolgens met een spatel in een dun laagje op de huid aangebracht.

De hars wordt na enkele seconden weer hard en kan worden verwijderd zonder ontharingsstrippen. Harde hars wordt voornamelijk gebruikt voor het ontharen van gevoelige delen zoals gezicht, oksels en bikinilijn. Harde hars hecht zich namelijk voornamelijk aan de haren en niet aan de huid.

Vloeibare hars

Ook vloeibare hars wordt verwarmd en vervolgens met een roller of spatel zo dun mogelijk op de huid aangebracht in de richting van de haargroei. Vloeibare hars blijft dun van samenstelling en wordt met behulp van ontharingsstrippen verwijderd. Er zijn 2 soorten vloeibare hars: in olie oplosbare hars en in water oplosbare hars. Deze laatste soort (Sugaring) is eigenlijk geen echte hars, maar wordt gemaakt van suiker. Het ontharen met vloeibare hars wordt vooral gebruikt voor het snel ontharen van grote oppervlaktes als benen, rug, borst e.d.

Welke onderdelen kunnen wij harsen?

 • Bovenlip
 • Kin
 • Gezicht
 • Wenkbrauwen
 • Liezen en oksels
 • Benen
 • Borst
 • Buik
 • Rug
 • Armen
 • Schaamstreek
 • Billen

De voorbereiding

Wanneer u zich voor het eerst laat harsen is het belangrijk dat de haren lang genoeg zijn. Om het maximale resultaat te behalen is het verstandig om de haren te laten groeien tot een lengte van minimaal 0.5 cm. Voordat u een harsbehandeling ondergaat is het belangrijk dat u 24 uur voor en 24 uur na de behandeling geen zonnebank of dagje strand heeft gehad. Dit om onnodige irritatie te voorkomen. Gelieve geen bodylotion of crème te gebruiken omdat de hars zich dan niet goed kan hechten aan de haren.

Na de behandeling voelt de huid heerlijk zacht aan en heeft u geen last van harde stoppels zoals bij het scheren of ontharing crème. Dit komt omdat er bij die methode alleen dat gedeelte van de haar wordt verwijderd wat boven de huid uitsteekt.

Bij een ontharingsbehandeling door middel van harsen en/of waxen wordt gewerkt met milde producten om het voor de huid zo aangenaam mogelijk te maken.

Elke behandeling voor het harsen en waxen wordt uitsluitend door onze professionele schoonheidsspecialiste uitgevoerd.

Epileren

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel in u gezicht, daarom is het verstandig om ervoor te zorgen dat u een vorm kiest die u gezicht flatteert!

De vorm van u gezicht is daarbij een belangrijke richtlijn en bepaalde meetpunten van u oog bepalen waar de wenkbrauw hoort te beginnen, waar de boog hoort te zitten en waar de wenkbrauw moet eindigen.

Een goed geëpileerde wenkbrauw kan de uitdrukking en de uitstraling van u gezicht zó gigantisch veranderen, waardoor u er veel frisser en jonger uit kunt zien, het kan zelfs het idee geven of u een ooglift hebt gehad!

Laat u wenkbrauwen dan ook altijd door een ervaren specialiste epileren om zo tot de mooiste vorm te komen.

Tip: Laat u wimpers en wenkbrauwen verven en epileren voor u vakantie. Ideaal om er zonder make-up fantastisch uit te zien.

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

Blijft mijn huidtype altijd hetzelfde?
Nee, ongeveer vanaf het 25ste jaar begint de veroudering van je huid. Daarmee verliest het bindweefsel zijn elasticiteit en vocht wordt minder goed vastgehouden. Je huid wordt droger en minder soepel, met als gevolg dat de eerste rimpeltjes zichtbaar worden. Een droge huid heeft daarom altijd extra zorg nodig. Een vette huid gaat met het ouder worden minder snel glimmen en puistjes verminderen.

Is dagelijks baden wel gezond voor mijn huid?
Niet te vaak een schuimbad gebruiken en niet te lang in bad blijven zitten want daar droogt je huid van uit. Na het bad je huid verzorgen met een bodymilk of bodylotion.

Zijn wisseldouches echt zo gezond?
Door de afwisseling van warm en koud wordt de bloedsomloop gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Je voelt zich weer fit en energiek.

Zijn zelf bruinende producten gevaarlijk?
Over het algemeen kunt je zonder problemen zelf bruinende producten gebruiken, deze wekken alleen maar een kleuring van de hoornlaag op. Bergamotolie is een product dat niet zelf bruinend is maar alleen in de zon werkt. Juist in de zon kan het verbranding van de huid veroorzaken.

Wat doet een stoombadje voor mijn huid?
Een stoombadje helpt als je last hebt van mee-eters. Door de damp wordt de huid warm en openen je poriën. Nu kunnen de mee-eters gemakkelijk worden verwijderd. vervolgens behandelen wij dit na.

Wat doet een peeling voor mijn huid?
Peelings bevatten slijpende korreltjes die de huid zacht ‘slijpen’. Zo kunnen dode huidcellen van je huid verwijderd worden. Door de wrijving wordt de doorbloeding aan het werk gezet, zodat er weer een frisse roze huid ontstaat Professionele peelings zijn vaak intensiever dan de scrubs voor thuisgebruik.

Kan ik verschillende producten combineren?
Als je geen specifieke problemen met je huid hebt dan kunt je verschillende producten naast elkaar gebruiken. Heb je een gevoelige huid of last van acne dan is het in elk geval verstandig om producten uit eenzelfde lijn te gebruiken. Houd wel rekening met je huidtype, wij adviseren dit op maat.

Heeft u nog meer vragen?

neem contact op!