Pure Beauty staat voor een goed gevoel van binnen en een stralende look van buiten. Samen met onze Schoonheidsspecialist werkt u aan het balans van een goede huidverzorging en behouden van de juiste huidconditie.

Voor iedereen, die persoonlijke verzorging ziet als onderdeel van hun dagelijks leven, hebben wij een speciaal afgestemd pakket aan behandelingen en producten.

Zo bieden wij diverse behandelingen:

 • Cosmetisch advies, Huidanalyse
 • Huidverjonging
 • Acne behandelingen en kuren
 • Gezichtsbehandelingen (Brons, Zilver of Goud)
 • Behandeling van huidvlekken, littekens, rimpels
 • Anti-Aging
 • Gezichts massage
 • Epileren
 • Harsen
 • Comedonen verwijderen
 • Tiener behandeling
 • Wimper extensions
 • Verven van de wimpers en/of wenkbrauwen
 • Paraffine bad

De behandelingen zijn te boeken op:

Maandag: Alleen op afspraak
Dinsdag: Alleen op afspraak
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 15:00
Zondag: Gesloten

Maak een afspraak!

Permanente make-up

Of beter gezegd ‘Semi Permanente make-up’

Permanente make-up word vaak vergeleken met tatoeëren. Dit is echter niet het geval.
Voor tatoeëren word inkt gebruikt en dit blijft voor altijd.. terwijl bij semi PMU gebruik gemaakt word van pigmenten. De pigmenten vervagen met de jaren door de verhoorning van de huid.

Dit is waarom ‘permanente make-up’ vervaagd en tatoeages niet.

Resultaat

Het mooiste resultaat ontstaat na 2 tot 3 behandelingen.

Na de 1ste behandeling zal de behandelde zone vrij donker zijn.. houd er rekening mee dat dit in de eerste dagen tot wel 60% afneemt. Dit doordat de huid het pigment zal ‘opruimen’.

Tussen de 4 en 6 weken zal er een ‘nabehandeling’ plaats vinden. In deze behandeling zal op nieuw pigment geplaatst worden en eventuele correcties aangebracht worden.

Een 3de behandeling is in de meeste gevallen niet nodig. Maar het kan voorkomen. Dan word er gekeken wat er nog gecorrigeerd kan en of er veel pigment is afgestoten.

Het beste resultaat word behaald als cliënt minimaal 6 weken geen sauna, zonnebank of zwembad bezoekt.

Verdoving

Permanente Make Up is NIET pijnloos. U kunt dit verdoven met een Lidocaïne-Prilocaïne crème. Deze crème kunt u bij uw huisarts op recept aanvragen.

U dient de te behandelen zone 1 uur van te voren in te smeren. Hierdoor trekt deze goed in en zal de zone goed verdoofd zijn bij aanvang van de behandeling.

LET OP: Verdoof uw oogleden niet thuis. Deze gaan hangen en als u dan nog moet rijden, kan dit voor gevaarlijke situatie zorgen. Kom wat eerder naar de salon en drink lekker een kopje koffie of thee tijdens het intrekken van de verdoving.

Voor wie is een Semi PMU mogelijk

Semi PMU is mogelijk voor iedereen die een basis make-up wilt.
Als jij je wenkbrauwen bijtekent of inkleurt, elke dag opnieuw… dan is het pigmenteren van wenkbrauwen misschien een idee..

Als jij altijd die sprekende oogopslag wilt, denk dan eens aan een lijntje om je ogen… scheelt je veel tijd met eyeliner in de morgen…

En zijn jouw lippen, net als bij vele niet vol of gelijk ?? Denk dat eens aan een lipcontour of een mooie shading..

In elk geval is er veel mogelijk om er altijd sprekend uit te zien in het gezicht…
Op ieder tijdstip of in welke situatie ook… je make-up zit goed…

De minimale leeftijd is 16 jaar mits er een wettelijke verzorger mee komt.

Voor wie is een Semi PMU NIET mogelijk?

Door sommige chronische of tijdelijke aandoening zal er geen behandeling plaats kunnen vinden.

Het is bij het aangaan van een ‘overeenkomst’ met de PMU-artiest wel erg belangrijk om eerlijk te zijn over je lichaam, ziektes en medicatie, dit kan namelijk voor complicaties zorgen.

Denk bijvoorbeeld aan het slikken van bloedverdunners. Doordat wij toch de huid openmaken is het van groot belang dat iemand niet aan de bloedverdunners zit. Ga ook nooit zelf dokteren als u toch graag behandelt wilt worden. Neem contact op met uw huisarts en overleg wat er voor u mogelijk is.

Of mensen met het Herpes virus. Als u dit niet meld of speciale medicatie haalt bij de huisarts, krijgt u zeker een reactie EN verspreiding door de naaldmodule.

Dit zijn maar enkele voorbeelden. Maar echt het kan grote gevolgen hebben. Wees daarom absoluut eerlijk. Onze PMU artiest werkt volgens de GGD richtlijnen en zal u er dan ook om vragen. Als u niet eerlijk antwoord en u krijgt complicaties zullen wij dus niet aansprakelijk zijn.

Nazorg

De nazorg van een PMU behandeling is erg belangrijk voor de kwaliteit van de behandeling. Kijk daarom op de Nazorginstructie PMU pagina voor alle informatie met betrekking tot de nazorg.

Wij (Nails & Jewels) zijn een GGD goedgekeurde salon.

GGD goedgekeurd

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op om te kijken naar jouw mogelijkheden.

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

Huidverbetering

Een gezonde huid in goede conditie heeft een mooie egale teint. Helaas hebben we met veel factoren te maken die een mooie huid in de weg staan. Het weer, stress, vermoeidheid en dergelijke invloeden verslechteren de huidconditie. Overmatige blootstelling aan de zon kan pigmentvlekken veroorzaken en de huid sneller doen verouderen. Een toename van kleine bloedvaatjes (teleangiëctastieën) in het gelaat wordt, ook wel couperose genoemd, kan de huid een onprettige rode kleur geven en actieve acne geeft een onrustig huidbeeld. Voor al deze verstoringen in de huid zijn er behandelingen die de huid weer herstellen en haar conditie en stralende teint weer terug geven.

Intelligente hydraterende verzorging

De huid intensief van vocht voorzien en verzorgen, dat is de grondgedachte achter onze hydraterende producten. Droge verwarmingslucht, airconditioners, zonnebaden of aanleg voor een droge huid leiden reeds op jonge leeftijd tot een sterk vochtverlies. Hydraterende producten gaan individueel op de behoeften van de droge huid en de vocht arme gemende huid in.

Vitaminen voor de huid

Vitaminen beschermen en versterken de weerstand van de gestreste huid tegen negatieve milieu-invloeden. In het bijzonder worden de vrije radicale geneutraliseerd, die voor de huidveroudering door licht verantwoordelijk zijn. Daarom voorkomen de schoonheidsvitaminen A, C en E voortijdige huidveroudering en verlenen de huid een stralend fris uiterlijk.

Anti-Aging

Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van “huidverjonging” en “huidverbetering”, oftewel “anti-aging”. Met een breed aanbod aan professionele methodes met als doel de huid te verjongen kunnen wij als specialist voor praktisch elk probleem een oplossing bieden. Door middel van vele huid behandelmethoden bekijken wij welke combinatie wij voor u kunnen maken op het gebied van “anti-aging” en “huidverjonging”. Hierbij kunt u denken aan anti-rimpel behandelingen, ouderdomsvlekken, beschadiging door uv-straling, verouderde huid, diepe rimpels, huidveroudering, verminderde huidelasticiteit en fijne lijntjes.

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

wat is Hydrodermabrasie?

Hydrodermabrasie is de opvolger van Microdermabrasie. Met deze behandeling verwijderen we door middel van een diamanttip en serum het bovenste laagje dode huidcellen (pijnloos) van de huid. Hierdoor komt de jongere, onderliggende huid aan de oppervlakte. Tegelijkertijd verzorgt het serum de diepere huidlagen. Bovendien wordt de huid aangezet om nieuwe cellen te vormen en treedt er huidverjonging op.

Het resultaat een egaal gladde gehydrateerde huid.

Voor welk huidtype is hydrodermabrasie geschikt?

Hydrodermabrasie combineert traditionele microdermabrasie met geconcentreerde serums. De verschillende hoogwaardige serums maken het mogelijk gericht uw huid te verbeteren. Verbeteringen zijn onder meer te realiseren bij:

• Acné

• Droge huid

• Gedehydrateerde huid

• Vette huid

• Pigmentvlekjes

• Grove poriën

• Vale huid

• Grove huid

Welke meerwaarde heeft Hydrodermabrasie?

Deze behandeling is uniek omdat het de huid hydrateert tijdens de dermabrasie. Geen enkele andere dermabrasie behandeling kan dit. Afhankelijk van het huidtype zal een geschikt serum worden gekozen.

• Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid in tegenstelling tot traditionele microdermabrasie.

• Laat geen kleine korreltjes (aluminiumoxide) achter op de huid.

Welke resultaten mag u verwachten?

• Zichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes

• Verbetering van acné en acnélittekentjes

• Algemene verbetering van de huidconditie

• Optimale hydratatie van de huid en een verfijnde huidtextuur

Een Hydrodermabrasie behandeling is de meest natuurlijke,
minst ingrijpende methode om uw huid structureel
te verbeteren.

Behandelingen in kuurverband geven verreweg het beste resultaat. Hierbij moet u denken aan een serie van gemiddeld 6 behandelingen die 1 maal per week/2weken plaats vindt. Als oppepper volstaat een behandeling per maand, als onderdeel van een gezichtsbehandeling.

Welke serums zijn er?

• Hydraterend serum op basis van hyaluronzuur, allantoine en glycerine. Kamille, bijvoet en panthenol verzachten de huid.

• Zuiverend serum op basis van salicylzuur. Salicylzuur heeft een zuiverende en verhelderende werking.

• Verhelderend serum op basis van kojiczuur, arbutine en moerbeiboomextract. De kalmerende ingrediënten zoals aloë vera en glycerine verminderen roodheid en een geïrriteerde huid.

Anti-verouderingsserum op basis van vitamine C heeft een krachtige antioxidanten werking; houdt de tekenen van het ouder worden tegen en beschermt de huid tegen zonneschade. (milieu, roken, stress)

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

Wat is harsen?

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Harsen en waxen is hetzelfde. Behalve met echte bijenhars, kun je bijvoorbeeld ook ontharen met een “hars” die gemaakt is van suiker (Sugaring). Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Harde Hars

Deze wordt verwarmd en wordt vervolgens met een spatel in een dun laagje op de huid aangebracht.

De hars wordt na enkele seconden weer hard en kan worden verwijderd zonder ontharingsstrippen. Harde hars wordt voornamelijk gebruikt voor het ontharen van gevoelige delen zoals gezicht, oksels en bikinilijn. Harde hars hecht zich namelijk voornamelijk aan de haren en niet aan de huid.

Vloeibare hars

Ook vloeibare hars wordt verwarmd en vervolgens met een roller of spatel zo dun mogelijk op de huid aangebracht in de richting van de haargroei. Vloeibare hars blijft dun van samenstelling en wordt met behulp van ontharingsstrippen verwijderd. Er zijn 2 soorten vloeibare hars: in olie oplosbare hars en in water oplosbare hars. Deze laatste soort (Sugaring) is eigenlijk geen echte hars, maar wordt gemaakt van suiker. Het ontharen met vloeibare hars wordt vooral gebruikt voor het snel ontharen van grote oppervlaktes als benen, rug, borst e.d.

Wat is Sugaring?

“Body sugaring” is ontharen met behulp van een Suikerpasta ook wel suikerhars genoemd. “Sukar” Sugaring is een zachte, veilige, effectieve, alternatieve en natuurlijke methode van ontharen. Er worden geen ontharingsstrips gebruikt, zoals bij harsen. Het haar wordt verwijderd bij de wortel en komt zachter terug. Dat betekent dat de haarfollikel, na regelmatig ontharen, na verloop van tijd gaat krimpen. Bij regelmatig ontharen is het minder pijnlijk en de restanten hoef je alleen maar af te wassen met lauw water of weg te vegen met een vochtig doekje.

Voordelen van body sugaring

De body sugaring methode is 100% natuurlijk en geschikt voor elk huidtype en kan op alle delen van het lichaam, billen, benen, bikinilijn, buik, rug, borst, oksels, armen en gelaat, worden toegepast. De temperatuur van de body sugar pasta staat gelijk aan de lichaamstemperatuur, dus anders dan bij harsen is er geen kans op verbrandingen van de huid. Suikerhars of suikerpasta maakt de huid zachter en er treden geen beschadigingen en/of allergische reacties van de huid op.

Welke onderdelen kunnen wij harsen?

 • Bovenlip
 • Kin
 • Gezicht
 • Wenkbrauwen
 • Liezen en oksels
 • Benen
 • Borst
 • Buik
 • Rug
 • Armen
 • Schaamstreek
 • Billen

De voorbereiding

Wanneer u zich voor het eerst laat harsen is het belangrijk dat de haren lang genoeg zijn. Om het maximale resultaat te behalen is het verstandig om de haren te laten groeien tot een lengte van minimaal 0.5 cm. Voordat u een harsbehandeling ondergaat is het belangrijk dat u 24 uur voor en 24 uur na de behandeling geen zonnebank of dagje strand heeft gehad. Dit om onnodige irritatie te voorkomen. Gelieve geen bodylotion of crème te gebruiken omdat de hars zich dan niet goed kan hechten aan de haren.

Na de behandeling voelt de huid heerlijk zacht aan en heeft u geen last van harde stoppels zoals bij het scheren of ontharing crème. Dit komt omdat er bij die methode alleen dat gedeelte van de haar wordt verwijderd wat boven de huid uitsteekt.

Bij een ontharingsbehandeling door middel van harsen en/of waxen wordt gewerkt met milde producten om het voor de huid zo aangenaam mogelijk te maken.

Elke behandeling voor het harsen en waxen wordt uitsluitend door onze professionele schoonheidsspecialiste uitgevoerd.

Epileren

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel in u gezicht, daarom is het verstandig om ervoor te zorgen dat u een vorm kiest die u gezicht flatteert!

De vorm van u gezicht is daarbij een belangrijke richtlijn en bepaalde meetpunten van u oog bepalen waar de wenkbrauw hoort te beginnen, waar de boog hoort te zitten en waar de wenkbrauw moet eindigen.

Een goed geëpileerde wenkbrauw kan de uitdrukking en de uitstraling van u gezicht zó gigantisch veranderen, waardoor u er veel frisser en jonger uit kunt zien, het kan zelfs het idee geven of u een ooglift hebt gehad!

Laat u wenkbrauwen dan ook altijd door een ervaren specialiste epileren om zo tot de mooiste vorm te komen.

Tip: Laat u wimpers en wenkbrauwen verven en epileren voor u vakantie. Ideaal om er zonder make-up fantastisch uit te zien.

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

Welke wimperextensions zijn er?

Er zijn meerdere soorten wimperextensions welke allemaal weer een ander resultaat geven.

Op elke wimper wordt één wimperhaartje geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look. Er zijn veel verschillende soorten wimperhaartje die variëren in lengte en krul.

 • Wimperstrip

Een complete set wimpers die bovenop de bestaande wimpers wordt geplakt. Ideaal voor een avondje uit maar een minder natuurlijke look.

 • Plukjes

Dit zijn een paar wimperhaartjes aan elkaar vast. Deze zijn sneller te zetten dan de “one-by-one” techniek.

 • “One-by-one” techniek

one-by-one techniek

De voordelen van een “one-by-one” techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en bespaar ‘s-ochtends tijd.

Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijkt de wimperspecialist samen met u welke wimpers het best geschikt zijn.

Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Niet elke wimpersalon brengt +/- 90 haartjes per oog aan. Dit is vaak aan de prijs te zien. Op het eerste gezicht lijkt het wel vol maar na een aantal dagen als er een aantal wimpers zijn uitgevallen is het beter zichtbaar dat er wat ontbreekt. Wimper uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt.

Wimperstrip

De voordelen van een wimperstrip wimperextensions is dat deze makkelijk zelf is aan te brengen met een klein beetje lijm. De lijm wordt er vaak bijgeleverd. Uiteraard is niet elke lijm geschikt. Daarnaast is ook de prijs laag. Makkelijk zelf te verwijderen.

Wimperplukjes

De voordelen van wimperplukjes zijn dat het zetten ervan niet zo veel tijd kost als bij de “one-by-one” techniek. Het resultaat is dan ook niet helemaal hetzelfde. Wimperplukjes geven een iets minder natuurlijk resultaat vergeleken met de “one-by-one” techniek maar zijn wel mooier dan de wimperstrip.

Het nadeel van de wimperplukjes is dat er een verhoogde kans is op wimperuitval vanwege een groter gewicht aan de eigen wimper.

 Speciale wimperlijm

Voor wimperextensions wordt een speciale wimperlijm gebruikt. De lijm is heel licht van gewicht waardoor eigen wimpers minder snel uitvallen en de nieuwe wimpers langer blijven zitten.

De lijm is, als deze droog is, bijna net zo flexibel als de eigen wimper. Hierdoor blijft de nieuwe gelijmde wimper beter zitten. De wimperlijm is ontwikkeld voor gebruik in het gezicht. Mocht er geknoeid worden is er niets aan de hand.

De wimperlijm is tevens oplosbaar met een speciale vloeistof. Hierdoor zijn de wimpers makkelijk te verwijderen. Ook deze vloeistof is veilig voor gebruik in het gezicht. Een bekende en goede wimperlijm is die van blink.

Losse wimpers

Er zijn verschillende soorten losse wimpers t.b.v. de “one-by-one” techniek. Ze zijn er van echt (dieren) haar en synthetisch. Dierenhaar is afkomstig van nertsen. De synthetische haartjes zijn het populairst.

Synthetische wimperhaartjes zijn van een materiaal gemaakt welke geen allergische reactie verzorgt.

Wij bieden wimpers in de volgende krullen

J-Krul – Deze krul komt overeen met de natuurlijke wimpers

B-Krul – De B-Krul geeft een uitermate natuurlijke look, met een lichte krul

C-Curl – Deze krul lijkt op een gekrulde wimper door een Wimpertang, dit is de meest gebruikte krul

D-Curl – De meest scherpe krul, ideaal voor een opvallende blik

De haartjes variëren van lengte, dikte en model krul. De meest gebruikte haartjes zijn 8, 10, 12 en 14mm lang. De meeste gebruikte krullingen zijn dan ook J, B, C en D. De letter symboliseert de vorm van de krul.

Gezicht en make-up reinigen

Pas op met reinigingsproducten op oliebasis. Dit kan er voor zorgen dat de lijm wordt aangetast die gebruikt is bij het zetten van de wimperextensions. Kijk ten alle tijden op de verpakking van het reinigingsproduct.

Daarnaast is het af te raden om in de ogen te wrijven. Hierdoor kunnen eigen wimpers uitvallen waaraan wimperextensions zitten vastgelijmd.

Laat wimperextensions verwijderen door een specialist en probeer het niet zelf.

Opvullen van wimperextensions

Aangezien elke dag wel een wimper uitvalt van naturen is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren.

De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions.

Gemiddeld worden wimperextensions na 3 weken opgevuld. Wil je de maximale look behouden dan kun je het ook na 1 of 2 weken laten opvullen. Hoe sneller je een opvulbehandeling neemt hoe goedkoper het wordt. Er is immers minder om op te vullen. Een opvulbehandeling na 3 weken kost ongeveer de helft van een nieuwe set.

Hoelang duurt wimperextensions zetten?

Een nieuwe set wimperextensions met de “one-by-one” duurt ongeveer 2 uur.

Een opvulbeurt varieert tussen een half uur en uur. Een nieuwe set wimperplukjes duurt ongeveer een half uur. Een set wimperstrips aanbrengen duurt ongeveer 5 à 10 minuten om dit bij jezelf te doen.

Hoe verwijderen we Wimperextensions?

Wimperextensions kunnen het best worden verwijderd door een specialist om ervoor te zorgen dat de eigen wimperhaartjes blijven zitten. De lijm moet met een speciale vloeistof worden los geweekt van de eigen wimper.

Waar moet ik bij Wimperextensions op letten?

In principe kun je alles met je wimperextensions. Je kunt er gewoon mee douchen, zwemmen, een keertje een sauna pakken, etc. Te vaak onder water zwemmen of een sauna kan wel tot gevolg hebben dat de wimperextensions iets sneller los laten. Hier is een “sealant” (coating) voor te gebruiken welke een beschermlaag achterlaat op de wimpers. Deze beschermlaag blijft slechts twee dagen actief. Daarna moet het opnieuw worden aangebracht. “Sealant” beschermt de wimpers tegen vocht, vuil, stof en olie. Hiermee wordt de levensduur verlengt.

Wimperextensions die net zijn aangebracht mogen enkele uren daarna niet nat worden. De lijm is mogelijk nog niet volledig uitgehard. Probeer de eerste 2 dagen, na het laten zetten van wimperextensions, bij het douchen de wimper niet nat te laten worden. Dit voorkomt onnodige wimper uitval. Daarnaast raden wij de wimperkrultang af te gebruiken bij wimperextensions.

Voel je de wimperextensions zitten?

De wimperverlenging is nauwelijks merkbaar. Mensen die een bril dragen kunnen met sommige type wimperextensions wel ervaren dat de lange wimpers tegen het glas aankomt. Mogelijk hebben zij ook eerder mascara op het bril glas gekregen. De oplossing hiervoor is een minder lange wimper of een andere krul. Neem in dat geval een C krul of een D krul. De krul buigt meer omhoog waardoor je toch een langere wimper hebt en geen last hebt van dat hij tegen het glas van de bril aankomt.

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

Chinese kruidenpeeling

Een diepe reinigende peeling op basis van natuurlijke kruiden en algen. In vergelijking tot andere peel methoden is deze Chinese kruidenpeeling 100% chemicaliën vrij en kan desgewenst toegepast worden op een donkere huid, acne huid, droge huid of de verouderde huid.

Deze behandeling stimuleert de cel vernieuwing en zorgt voor een zichtbare versteviging van de huid. De Chinese kruidenpeeling kan op elk gebied van het lichaam veilig gebruikt worden, zonder een langdurige herstelperiode en zonder grote kans op complicaties.

 

New Skin in 5 Days!!!

 

Binnen 5 dagen zijn  de goede resultaten te zien. De Chinese kruidenpeeling verstevigd de huid, verfijnt de structuur, vermindert zichtbaar littekens, striae en pigmentatievlekken, voorkomt nieuwe vorming van cellulitis en bestrijdt bestaande. Deze behandeling kan tevens toegepast worden om veroudering van de huid te voorkomen en een frisse en jeugdige huid te behouden.

Het mengsel van ingrediënten die zich bevinden in de kruiden en algen, bevat 100% natuurlijke en biologische elementen. Dit mengsel heeft een fase van bevriezing en dehydratie ondergaan en is bovendien rijk aan eiwitten, koolhydraten, vitaminen, mineralen, enzymen en phyto-hormonen.

De Chinese kruidenpeeling is een natuurlijke methode om een mooiere, jongere en gladdere huid te verkrijgen.

Soort behandeling:

 • – Diep exfoliatie
 • – Verjonging
 • – Lifting
 • – Stimulating
 • – Gestimuleerd

Huidproblemen:

 • – Rimpels
 • – Fijne lijntjes
 • – Huidverslapping
 • – Littekens
 • – Pigmentvlekken
 • – Post Acne
 • – Grove Poriën
 • – Comedonen
 • – Mee-eters
 • – Onzuiverheden
 • – Rokershuid
 • – Striae
 • – Cellulite

Effect:

 • – Verjonging
 • – Hersteld
 • – Gestimuleerd
 • – Verschoond
 • – Gehydrateerd
 • – Verfrist
 • – Littekens verkleinen
 • – Egaliseer
 • – Ingegroeide hartjes verminder

Chinese kruidenpeeling behandeling 75 min € 69,95 ( inclusief tweede behandeling met diep hydraterende werking en huidcontrole ). Deze gezichtsbehandeling bestaat uit: Bijwerken van uw wenkbrauwen, reinigen van de huid, Chinese kruiden peeling, borstelapparaat en vapozone, kalmerend gezichtsmasker, ampul, nabehandeling met een verzorgende dagcrème.

Kuur Chinese kruiden peeling 3x 30 min € 99,95 3 Chinese kruiden peelings in 10 dagen.

Behandelingen:

Vijf dagen na de behandeling wordt een tweede behandeling uitgevoerd, met diep hydraterende werking en een huidcontrole. Tijdens deze afspraak word het gezicht behandeld met een scrub om de dode huid te verwijderen. Ook word de huid zonnodig tot rust gebracht met een hydraterende crème

Chinese kruidenpeeling boost 30 min € 39,95 ( inclusief tweede behandeling van met diep hydraterende werking en huidcontrole )

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

Blijft mijn huidtype altijd hetzelfde?
Nee, ongeveer vanaf het 25ste jaar begint de veroudering van je huid. Daarmee verliest het bindweefsel zijn elasticiteit en vocht wordt minder goed vastgehouden. Je huid wordt droger en minder soepel, met als gevolg dat de eerste rimpeltjes zichtbaar worden. Een droge huid heeft daarom altijd extra zorg nodig. Een vette huid gaat met het ouder worden minder snel glimmen en puistjes verminderen.

Is dagelijks baden wel gezond voor mijn huid?
Niet te vaak een schuimbad gebruiken en niet te lang in bad blijven zitten want daar droogt je huid van uit. Na het bad je huid verzorgen met een bodymilk of bodylotion.

Zijn wisseldouches echt zo gezond?
Door de afwisseling van warm en koud wordt de bloedsomloop gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Je voelt zich weer fit en energiek.

Zijn zelf bruinende producten gevaarlijk?
Over het algemeen kunt je zonder problemen zelf bruinende producten gebruiken, deze wekken alleen maar een kleuring van de hoornlaag op. Bergamotolie is een product dat niet zelf bruinend is maar alleen in de zon werkt. Juist in de zon kan het verbranding van de huid veroorzaken.

Wat doet een stoombadje voor mijn huid?
Een stoombadje helpt als je last hebt van mee-eters. Door de damp wordt de huid warm en openen je poriën. Nu kunnen de mee-eters gemakkelijk worden verwijderd. vervolgens behandelen wij dit na.

Wat doet een peeling voor mijn huid?
Peelings bevatten slijpende korreltjes die de huid zacht ‘slijpen’. Zo kunnen dode huidcellen van je huid verwijderd worden. Door de wrijving wordt de doorbloeding aan het werk gezet, zodat er weer een frisse roze huid ontstaat Professionele peelings zijn vaak intensiever dan de scrubs voor thuisgebruik.

Kan ik verschillende producten combineren?
Als je geen specifieke problemen met je huid hebt dan kunt je verschillende producten naast elkaar gebruiken. Heb je een gevoelige huid of last van acne dan is het in elk geval verstandig om producten uit eenzelfde lijn te gebruiken. Houd wel rekening met je huidtype, wij adviseren dit op maat.

Heeft u nog meer vragen?

neem contact op!