Bij de kapsalon van Pure Hair komt u voor mooi en verzorgd haar

Bij de kapsalon van Pure Hair kan je met het hele gezin terecht, van jong tot oud is welkom. Wij proberen iedereen direct thuis te laten voelen in onze gezellige kapsalon. Met onze goed getrainde Hairstylist Wendy creëren we elke wens op haar gebied. Alle kennis over producten en vaardigheden hebben we in huis; Passie, vakmanschap, veelzijdigheid, de liefde voor het vak en “het luisteren naar het haar” vormen zich tot het perfecte kapsel. Iemand wordt mooier, krachtiger en daardoor zelfverzekerder en daar hebben wij alle tijd en aandacht voor!

Geniet, wees vitaal en vooral Pure…

Maak een afspraak!

Pure Women

Dames, zowel jong als oud kunnen bij de kapsalon Pure Hair terecht voor de mooiste, moderne en klassieke kapsels.

Onze Hairstylist helpt je dan ook graag met al jouw wensen van het haar.

Toe aan wat nieuws? Uiteraard adviseert onze Hairstylist iedereen over de verschillende mogelijkheden en het daarbij behorende tarief.

Wassen

Laat je haar wassen met de heerlijke professionele shampoo producten en conditioners.

Knippen

Het haar zal na overleg worden geknipt in het gewenste model.

Laat de kleuren Spreken

Een andere of nieuwe haarkleur kan het kapsel net even dat extra ‘wow-effect’ geven! Vaak zelfs meer als een nieuwe coupe. Dit kan zijn een paar subtiele high-lights, een (glans)spoeling, een tijdelijke kleuring, een definitieve kleuring of de eerste grijze haren verbergen. Hierbij kijken we naar welke kleur het beste past bij jouw huidskleur en kapsel. Wij geven hier heel graag een gratis advies in.

Krullend haar heeft bijvoorbeeld een andere kleurtechniek ‘nodig’ voor een mooi resultaat dan fijner en steiler haar. Samen kijken naar wat leuk bij jou staat én het beste bij jou (nieuw ik??) past.

Tegenwoordig is het kleuren van het haar gelukkig niet meer zo schadelijk voor de haar conditie. De ontwikkelingen en technologie in het maken van verzorgende kleurproducten gaat steeds verder en sneller.

Wij werken in onze kapsalon met een kleuren systeem waarin we de gegevens van de persoonlijke kleur goed bij kunnen houden, zodat we precies zien wat de geschiedenis van het haar is, dit heeft alleen maar voordelen voor het behoud van jouw perfecte haarkleur.

Modelleren

Indien wenselijk kan het haar direct in model gebracht worden. In model föhnen en het juiste haar product toegevoegd.

 

Bruidskapsels

Een van de mooiste en meest bijzondere dagen van je leven. Hiervoor maak je keuzes die voor jou het beste voelen, om er voor jullie DE perfecte dag van te maken.

Zo ook je bruidskapsel en make-up. Een belangrijk onderdeel om stralend deze feestelijke dag door te komen.

Onze Hairstylist Wendy heeft veel ervaring opgedaan.

Hebben jullie plannen om te trouwen? Maak dan een afspraak om samen met Wendy een evaluerend gesprek te houden. Hierin bespreken wij de verwachting, wensen en mogelijkheden.

Samen plannen we de trouwdag door, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten!

Extensions

Snel mooi vol en/of lang haar wanneer het jou uitkomt! De meest bekende methode voor het plaatsen van extensions (haar verlenging) is met bondingen, dit betekend dat de extensions wordt samen gesmolten met het eigen haar en blijft gemiddeld 3 tot 4 maanden zitten.

Ook kan je kiezen voor ring extensions, deze methode blijft gemiddeld 4 weken zitten, waarna het haar weer kan worden hergebruikt.

Wilt je liever een haar strip in het haar, kan dit met bondingen, ringetjes of clips worden aangebracht. De houdbaarheid is afhankelijk van de bevestigingsmethode en kan meerdere keren herplaatst worden.

Hoofd Massage

Wil je ultiem genieten en ontspannen, kies dan voor een heerlijke hoofdhuid massage. In onze kapsalon hebben wij een comfortabele was unit met verstelbare voetsteun, kunt u liggend genieten van de hoofdhuid massage. Deze behandeling is bij elke behandeling bij te boeken.

Styling en make-up

heb je een feestje of een speciale gelegenheid? Dan kunt u bij de kapsalon van Pure Hair and Beauty ook terecht voor het verzorgen van make-up en in model brengen van het haar.

Haar producten

Elk model en haar type vraagt om zijn eigen producten. laat onze hairstylist u adviseren over het juiste haar product. Deze zijn ook verkrijgbaar in onze kapsalon.

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

Pure Men

Het zijn zeker niet alleen de dames die veel tijd en aandacht besteden aan hun uiterlijk, waaronder aan hun kapsel. Mannen zijn vaak meer met hun uiterlijk bezig dan men denkt en zien wij met regelmaat terug in onze kapsalon. Ze gaan bijvoorbeeld net als de dames op zoek naar een eigen haarstijl die hun persoonlijkheid reflecteert.

Samen met uw wensen en het advies van onze hairstylist komt u tot de perfecte look!

Alvorens wij beginnen met de behandeling zullen we eerst het tarief bepalen, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Knippen

Knippen van het haar behoort tot de hoofdzaak van het aanbod. Tijdens goed overleg met de hairstylist wordt het te knippen kapsel bepaald. Ook tijdens de behandeling zal regelmatig overlegd worden, zodat het eindresultaat volledig naar wens is.

Regelmatig worden de nieuwste kniptechnieken geleerd en de laatste mode bijgehouden. Natuurlijk met de precisie van het ambachtelijke herenvak, zodat u met een goed gevoel de kapsalon weer kan verlaten.

Tondeuse

Alles op 1 lengte scheren, maar dan op de kappers manier. Hierbij wordt alles eerst op 1 lengte gemaakt met de tondeuze. Daarna word het haar richting de contouren iets korter gemaakt, wat een stuk netter staat en goed is voor de houdbaarheid van het kapsel. Doordat ook de contouren netjes worden gemaakt, is het geheel nu echt en kapsel te noemen.

Deze behandeling kan worden afgerond met ijswater. Dit is een lotion op basis van alcohol en menthol, waardoor u na het opbrengen en verfrissend en lekker geurend weer weg gaat.

Grijscorrectie

Grijscorrectie is een heel lichte kleuring die het grijze haar corrigeert. Het ziet er natuurlijk uit, alsof het uw eigen kleur is. Deze correctie heeft ook geen uitgroei, maar zal langzaam vervagen. De houdbaarheid zal ongeveer 8 weken bedragen.

Deze grijscorrectie heeft een inwerktijd van maar 5 minuten.

Styling

Na het knippen en/of scheren van het haar kan het nog netjes in model gebracht worden met de juiste Stylingproducten, welke ook verkrijgbaar zijn in onze kapsalon.

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

Pure kinderen

Ook onze kinderen verdienen een trendy kapsel!

Voor onze kinderen kan het een waar avontuur zijn om naar de kapper te gaan. Wij knippen het haar spelende wijs, waardoor onze kinderen zich op hun gemak voelen in de kapsalon, en het haren knippen een waar feestje word.

Jongens die geknipt worden als echte draak of meisjes als een ware prinses. Met een leuke verassing achteraf, zijn de kapseltjes weer helemaal in model.

Omdat de woensdag middag altijd vrij van school is hebben wij voor de kinderen in de kapsalon op deze middag een speciaal tarief.

Vraag in onze kapsalon naar de juiste stylingproducten.

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

Kleuren

Het kleuren van het haar kan op velen mogelijkheden. Diverse kleur stijlen maken het model er compleet anders uitzien. In onze kapsalon hebben wij alle proffesionele producten en kennis in huis om de gewenste kleur te realiseren. Samen met onze hairstylist bepaal je de gewenste haarkleur.

Daarnaast kunnen wij het kleur aanbrengen volgens de laatste trends en technieken.

babylights

Denk aan sunkissed haar, subtiele highlights en babylights… Dat is balayage. Highlights worden op zo’n manier in je haar gezet, dat het heel natuurlijk oogt en daardoor ziet je haar er meteen gezonder uit. Zelfs als je heel blond haar hebt, kan deze techniek toegepast worden: de zogenoemde babylights worden heel fijn op je haar ingezet waardoor je een sunkissed look creëert. Deze highlights kunnen ingekleurd worden met mooie karamel tinten.

Brunettes, blondines, red heads: elk haartype is geschikt voor de balayage techniek en het maakt ook niet uit of je een pittige pixie cut hebt of lange golvende manen. Daarnaast heb je nog het voordeel dat er bijna geen sprake is van uitgroei, dus je hoeft de kleurtechniek maar eens in de zoveel tijd bij te laten werken.

Ombré

Ombre betekent schaduw. Door middel van een donkere tint vanaf de kruin die overloopt in een lichtere tint op de lengtes van het haar wordt dit schaduw effect bereikt.
Deze techniek is uitermate geschikt voor mensen die lang plezier willen hebben van hun kleur omdat het langer duurt voordat de uitgroei echt zichtbaar is.

Sombré

een trend in haarkleurland is Sombré. dit is een variant op de ombré die nog subtieler is en vaak gebruik word bij iets donkerder haar met een natuurlijke verloop van de kleuren.

Bronde

De Bronde ok is de perfecte natuurlijke combinatie tussen verschillende mokkabruin en blond tinten. Afhankelijk van uw huidskleur, natuurlijke haarkleur en Bronde verlangens zal uw kleurspecialist het perfecte Bronde voor u creëren. Deze look biedt een subtiele verandering

Bronde is tussen bruin en blond in, deze haarkleur is terug van weggeweest en tevens geschikt voor zo wat ieder seizoen. Perfect voor nagenoeg iedere huidskleur.

Chambre

Champagneblond combineren met de ombré techniek. Geen donderblond maar net een tikje lichter, zonder teveel naar het asblond te gaan.

Maak een afspraak! Bekijk tarieven