Wie zijn wij?

Pure Hair and Beauty is een vernieuwend “Totaalconcept”, perfect voor een ondernemende Schoonheidsspecialiste, Nagelstylist en Hairstylist die zelfstandig willen werken, zonder zorgen. De Schoonheidsspecialiste, Nagelstylist of Hairstylist  is niet in loondienst maar huurt een werkruimte en maken gebruik van onze uitgebreide ondersteuning.

Pure Hair and Beauty bestaat twee jaar. En wij zijn blij om te zien dat wij steeds meer mensen kunnen verblijden met onze behandelingen. Naast een buurt functie zijn, behandelen wij inmiddels mensen uit de wijde omgeving van ’t Gooi, Lelystad en Amsterdam.

Ontzorgen

Als zelfstandige komen er een hoop uitdagingen op je af; Waar ga ik mij vestigen? Wat zijn mijn vaste lasten? Heb ik wel genoeg afspraken? Hoe bouw ik een website en hoe maak ik deze vindbaar? Genoeg vragen en onderdelen waar wij in ontzorgen.

Dat betekent: meer vrijheid, meer verdienen, meer profiteren het totaal concept, waar je samen met een Nagelstylist en Hairstylist de klant geheel kan verzorgen.

Je werkt samen in een team met andere gemotiveerde collega’s in een mooie salon en wordt ondersteund door perfect CRM-Systeem en boekingsplatform van Treatwell, zodat jij je helemaal kunt focussen op je klant. Dus jij zorgt voor je klant en de rest is verzorgd!

Waar vind je ons?

Onze salon bevind zich in Almere-stad (Muziekwijk) op het Fugaplantsoen 5. De Salon heeft vaste openingstijden. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om in overleg naast deze openingstijden de salon te gebruiken op andere dagen.

Treatwell Top Rated Salon

Wij zijn aangesloten bij het grootste beauty boekingsplatform “Treatwell” en behoren tot de Top Rated Salons van 2016. Deze titel hebben wij gekregen voor de hoogste normering op Service, ambiance en prijs- kwaliteitsverhouding.

Wij zoeken

Op dit moment zijn wij opzoek naar een gezellige en vooral professionele schoonheidsspecialiste die het “Team Pure” compleet kan maken. Iemand die zelfstandig is, maar het vooral leuk vind om in een team van experts te werken. Je helpt mee aan de groei van Pure Hair and Beauty en straalt dit ook uit.

Je bent in staat om aan de wensen van de klant te voldoen en indien nodig jezelf door te ontwikkelen in de behandelingen.

Dus heb jij passie voor je vak, komen jouw klanten graag bij jou en wil je veilig voor jezelf beginnen? En wil je graag uitgebreide informatie? Vraag in de salon naar Wendy Oosten of bel 06-46345121 of mail naar marketing@purehairandbeauty.nl t.a.v. Wendy Oosten.