Na een bezoek aan de nagelstudio Pure Nails zijn je handen weer een echt visitekaartje

De nagelstudio Pure Nails is een zeer professionele nagelstudio, waar onze nagelstyliste Sabine met veel gevoel te werk gaat.

In onze nagelstudio werken wij met professionele producten en met persoonlijke aandacht word voor iedereen ruim de tijd genomen. Uw wensen zijn voor Sabine de richtlijnen waar langs zij werkt, deze zullen vooraf aan de behandeling duidelijk worden vastgesteld. Tijdens de behandeling evalueert zij meerdere malen of uw wensen worden na gevolgd.

Maak een afspraak!

Acrylnagels

Handen en nagels spelen een belangrijke rol bij de eerste indruk van iemand. In onze nagelstudio creëren wij van de handen en nagels een waar visitekaartje.

Wil je graag je nagels verstevigen of verlengen? Dan kan dat door middel van acrylnagels.
Een sjabloon of tip zorgt voor een verlenging van de natuurlijke nagel. Er zijn natuurlijke tips, frenche manicure tips, gekleurde tips en bedrukte tips .

In de nagelstudio worden de handen gedesinfecteerd, de nagelriemen losgemaakt en de nagels opgeruwd. Dan worden de passende tips uitgezocht en bevestigd met nagellijm. De nagels worden in de gewenste lengte geknipt en vorm gevijld.
Dan word de overgang van de tip op de natuurlijke nagel weg gevijld. Dan word de nagel vetvrij gemaakt en word er een hechtmiddel aangebracht, om de acryl goed te laten hechten. Hierna word de acryl aangebracht, hiermee word een nagel op uw nagel en tip gebouwd.

Naast de gebruikelijke tips voor verlenging kan er ook gekozen worden voor sjablonen. Dit zijn een soort van stickers met een gat. Hier steek je de natuurlijke nagel in en bevestig je het sjabloon onder de nagel. Dan word er met acryl een verlenging gebouwd op de sticker.
Als de acryl is uitgehard, word het sjabloon verwijderd en heeft u hetzelfde effect als een tip.
Het resultaat is een mooie nieuwe nagel. Deze techniek word veel toegepast bij nagelbijters.

Acryl bestaat uit een poeder en een vloeistof. Door de combinatie krijg je een bolletje en deze boetseren wij in de nagelstudio met een penseel op de nagel. Acryl hard uit zonder het gebruik van een UV- of Ledlamp. Acryl is pas na 48 uur volledig uitgehard.

Nagelriemolie is echt een must voor acrylnagels, het voedt de nagels en houd ze soepel en krachtig. Bovendien worden de nagelriemen zachter.

Ook zijn er in acryl verschillende kleuren mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld graag een rode French Manicure? Of misschien wilt u graag eens een glitter French Manicure? Zo zijn er bij ons in de nagelstudio tal van mogelijkheden.

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

Gelnagels

Handen en nagels spelen een belangrijke rol bij de eerste indruk van iemand.
Verzorgde handen en nagels zijn na een bezoek aan onze nagelstudio een waar visitekaartje.

Wil je graag je nagels verstevigen of verlengen?
Dat kan ook door middel van gel. Gel kan aangebracht worden op de eigen natuurlijke nagel of op een tip of een sjabloon.

Een tip of sjabloon zorgt voor de verlenging van de natuurlijke nagels.
Gel is een stroperige substantie dat uithard in een UV-lamp.

Er is voor iedereen wel een mogelijkheid om na een bezoek aan onze nagelstudio mooi uitziende nagels te hebben.

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

Nagelbijten

Als je nagels bijt, ken je het probleem als geen ander: Nagels tot ver in het nagelbed afgebeten, wat niemand mooi vindt.
Een beschadigd nagelbed, waardoor er infectie problemen kunnen ontstaan. Je wilt er wel vanaf, maar het lukt niet. Een zetje in de goede richting? Geen vies zalfje, maar een bezoekje aan onze nagelstudio.

Het zetten van kunstnagels bij een nagelbijter heeft direct een aantal positieve effecten:
• Het bijten van de kunst nagel (acryl of gel) is niet aantrekkelijk omdat deze te hard en te taai is.
• Het nagelbed krijgt direct de gelegenheid om te herstellen
• De kunst nagel kan als een natuurlijke nagel worden aangebracht en is direct zichtbaar als verzorgde   nagel.

Met goede begeleiding in onze nagelstudio, is het mogelijk om van het nagelbijten af te komen. Opvullen gebeurt de eerste tijd bijna wekelijks. Het behandelen van bijt nagels is een heel proces, en vergt veel geduld van de nagelbijter.
In het begin kan het een ergernis zijn, als er weer een nagel af is. Maar ervaring leert dat na verloop van tijd het nagelbed tot rust komt en opvullen na 2 á 3 weken kan gebeuren.

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

French Manicure

French Manicure is het bekende witte randje op de top van de nagel De eigen nagel wordt op een natuurlijke manier nagemaakt.

Deze stijl is ontstaan op de catwalk. De aandacht mocht niet uitgaan naar de nagels, maar moest uitgaan naar de kleding van de mannequins. Dit is de reden waarom de nagels er zo natuurlijk mogelijk uit moesten zien.

Tegenwoordig is dit een stijl die erg populair is en bij iedereen past. Niet alleen de traditionele French Manicure is erg gewild, maar zien steeds meer opvallende en flitsende kleuren bij ons in de nagelstudio.

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

Nail-Art

Nailart is de kunst van het sieren van de nagels.

Als u na het opzetten van een set Gel- of Acrylnagels het geheel nog verder wil versieren en iets anders wilt als een French Manicure, bied Nagelstudio Pure Nails u een Nail-art behandeling aan.

Hierbij wordt op een of meerdere nagels een nagelschildering aangebracht.
Eerst wordt de nagel voorzien van een basis lak waarna een keuze word gemaakt uit diverse beschilderingen.

Ook kunt u natuurlijk met een eigen ontwerp naar onze nagelstudio komen. Wat ook tot de mogelijkheden van Nail-art behoort zijn strassteentjes, studs, parels, piercings, kraaltjes, stickers, waterdecals, bloemen en veertjes.

Zo zijn er nog diverse mogelijkheden van Nail-art:

• 3D design

• Nail Art

• Sugar Looks

• Royal Jewels

• Stempel Art

Maak een afspraak! Bekijk tarieven

Momenteel zijn wij op zoek naar een nagelstyliste!

Ben jij of ken jij een leuke, gezellige nagelstyliste die graag als zelfstandige in een leuke salon wilt werken?

Neem dan contact met ons op!