Pure-Hair-and-Beauty-Kapsalon-Beauty-Salon-olaplexPure-Hair-and-Beauty-Kapsalon-Beauty-Salon-NouvitalPure-Hair-and-Beauty-Kapsalon-Beauty-Salon-Wella

Olaplex

Één ingrediënt verandert alles!

Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.

HOE WERKT HET?

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar. Er is er maar één die dat kan!

Stap No.1 wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

Stap No.2 wordt door de kapper aangebracht direct nadat je kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.

Stap No.3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

Wat doet het?

Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische en chemische behandelingen. Olaplex brengt het haar in één behandeling weer terug in de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar.
Olaplex kan gebruikt worden bij; ontkleuringen, balayages, highlights, normale kleuringen en toners, extensions, permanenten, vòòr keratinebehandelingen en als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar.

Nouvital

Bij Pure Beauty gebruiken wij tijdens de behandelingen onder andere Nouvital Cosmetics. Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen. Onze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.

Tevens zijn deze producten:

 • Hypoallergeen
 • Allergeenvrij geparfumeerd
 • Vrij van minerale oliën
 • Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)
 • Voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes)
 • Dierproefvrij
 • Parabeenvrij

Wella Professionals

Wella professionals brengt care en styling samen als nooit tevoren.
Hierdoor kunnen wij onze klanten de beste salon ervaring bieden met professionele producten en services die alleen in salons verkrijgbaar is.
De nieuwe producten van Wella professionals care geven haar verzorging en een nieuwe dimensie. Met de producten van Wella professionals Styling geven je persoonlijke Charisma een Boost.

Wella Care bestaat nu uit 6 product lijnen:

 • Wella Brilliance Geeft gekleurd haar een intensieve glans
 • Wella Balance heeft verschillende care producten voor de hoofdhuid
 • Wella Enrich maakt droog en beschadigd haar, soepel met volume
 • Wella Age voor rijper haar.
 • Wella Color Recharge laat jou kleur weer stralen, met een zachte opfrissing producten
 • Wella Care Sun optimale haarverzorging voor haar wat veel blootgesteld wordt aan de zon

Wella Styling

De nieuwe productlijn van Wella Professionals heet EIMI, afgeleid van het Griekse EGO EIMI, oftewel, ik besta. De lijn is ontwikkeld voor iedereen die zijn eigen stijl wilt naleven en wilt opvallen.

 

Vraag onze specialisten om advies, voor het gebruik thuis!