Bedankt voor uw bezoek!

Zou u een review voor ons willen achterlaten bij Google?

Review plaatsen bij Google

Ik heb m,n haar laten blonderen en toen laten kleuren Ik ben nu net een Smurf maar dat kan me niks schelen niet mijn hele haar alleen nog 15 centimeter en wel jammer dat het daar best lang zat Ik ben er echt blij mee Ik ben er echt blij mee

Giulia Rooze

Hele fijne gezichtsbehandeling gehad van Fleur, ze is echt heel erg lief en je kan goed gesprekken met haar voeren. Veel verstand van haar werk en weet goed hoe je met je huid moet opgaan. Hele fijne ervaring, zeker een aanrader!

Elina Laspas

Hele goede kapper! Onze hele familie gaat er steeds heen en zijn nooit ontevreden! Ook onze 2 jaar oude zoon die niet geknipt wil worden doet ze top!

Maarten Kruijff

Ik kom hier sinds kort en ben erg tevreden. Ik ga altijd samen met mijn man, die ook naar tevredenheid wordt geknipt.

Yvonne Wintmulder

Hele fijne kapper die weet wat ze doet!

Mirrin Keesom De Greeff

Als je service, kwaliteit en klantvriendelijkheid zoekt, ben je hier op het juiste adres. Wendy, Pure Hair, luistert naar je wensen, adviseert en zorgt dat je blij de deur uitgaat. Sabine, Pure Nails, zorgt ervoor dat mijn nagels altijd perfect eruit zien en maakt supermooie nagels naar je eigen wens en stijl. Deze dames zorgen ervoor dat je goedverzorgd en tevreden bij hen weggaat, maar ook weer terugkomt omdat je niet anders meer wil!

Danique de Wit

Altijd blij met mooie nagels van Sabine en Wendy is een topkapster! Daarbij is het altijd gezellig bij pure hair and beauty!

mariska de Veer

Veel persoonlijke aandacht en een prachtig resultaat! Ik ga iedere keer met een top gevoel weer weg.

Nienke Van Der Poel
Meer reviews