Wie zijn wij?

Pure Hair and Beauty is een vernieuwend “Totaalconcept”, perfect voor een ondernemende Schoonheidsspecialiste, Nagelstylist, Hairstylist of Pedicure die zelfstandig willen werken, zonder zorgen. De Schoonheidsspecialiste, Nagelstylist, Hairstylist of Pedicure is niet in loondienst, maar huurt een werkruimte en maken gebruik van onze uitgebreide ondersteuning.

Pure Hair and Beauty bestaat bijna 8 jaar. Onze professionals staan voor service en maken gebruik van hoogwaardige producten, met als doel de ultieme beleving van onze behandelingen mee te geven aan onze klanten.

Naast een stads functie in Almere, behandelen wij inmiddels mensen uit de wijde omgeving van ’t Gooi, Lelystad en Amsterdam.

De Salon is in januari 2019 volledig verbouwd en voldoet aan alle eisen. Alle ruimtes zijn voorzien van de juiste aansluitingen, installaties en een fijn klimaatbeheersingssysteem.

Ontzorgen

Als zelfstandige komen er een hoop uitdagingen op je af; Waar ga ik mij vestigen? Wat zijn mijn vaste lasten? Heb ik wel genoeg afspraken? Hoe bouw ik een website en hoe maak ik deze vindbaar? Genoeg vragen en onderdelen waar wij in kunnen ontzorgen.

Dat betekent: meer vrijheid, meer verdienen, meer profiteren van het totaal concept, waar je samen met andere Beauty Specialisten de klant geheel kan verzorgen.

Je werkt samen in een team met andere gemotiveerde collega’s in een mooie salon en wordt ondersteund door perfect CRM-Systeem en boekingsplatform van Treatwell, zodat jij je helemaal kunt focussen op jouw behandelingen. Dus jij zorgt voor je klant en de rest is verzorgd!

Waar vind je ons?

Onze salon bevind zich in Almere-stad (Muziekwijk) op het Fugaplantsoen 5. De Salon heeft vaste openingstijden. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om naast deze openingstijden de salon te gebruiken op andere dagen.

Treatwell ‘Top Rated Salon’

Wij zijn aangesloten bij het grootste beauty boekingsplatform “Treatwell” en behoren tot de Top Rated Salons. Deze titel hebben wij gekregen voor de hoogste normering op Service, ambiance en prijs- kwaliteitsverhouding. En streven dit jaarlijks na om onze klanten tevreden te houden.

Wij hebben nu een ruimte beschikbaar

Ben jij die enthousiaste, gemotiveerde en vooral gezellige vakvrouw op het gebied van Beauty? Dan zijn wij misschien wel de fijne werkplek voor jou.

Benieuwd naar hoe wij werken? Kom gerust langs in de salon en vraag naar Wendy Djojosoetirto of mail naar info@purehairandbeauty.nl t.a.v. Wendy Djojosoetirto.